Πέμπτη 31 Ιουλίου 2008

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Σας καλούμε σε πρώτη τακτική συνεδρίαση για την 4/8/08, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:30μ.μ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου , για να πάρουμε αποφάσεις επί των κατωτέρω θεμάτων:
1. Διαγωνισμός ΑΣΕΠ (Βλέπε υποσημείωση στο τέλος της ανάρτησης)
2. Δημιουργία νέου κοινού σταθμού μεταφόρτωσης αστικών απορριμάτων για τους δήμους Επανομής, Μηχανιώνας και Θερμαϊκού.
3. Ρύθμιση οφειλών των Δημ.Επιχειρήσεων προς το Δημόσιο ( Ν.3649/2008)
4. Μίσθωση θαλάσσιας έκτασης στη θαλάσσια περιοχή του Δήμου Επανομής μονάδας μυδοκαλλιέργειας.
5. Ψήφιση Πίστωσης 9ου λογαριασμού και πιστοποίηση μελέτης Ύδρευσης - Αποχέτευσης Δήμου Επανομής.
6. Εκμίσθωση Δημοτικών Χώρων.
7. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού πίνακα του έργου : "Περίφραξη 3ου Νηπιαγωγείου Δ.Δ Επανομής"
8. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: " Ανακαίνιση 1ου Δημοτικού Σχολείου Δ.Δ Επανομής."
9. Έγκριση προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: " Ασφαλτόστρωση δρόμου περιοχής Τούμπα Μεσημερίου"
10. Αποδοχή επιχορήγησης και ψήφιση πίστωσης Μερικής Απασχόλησης στο Δήμο Επανομής.
11. Προγραμματική Σύμβαση για τη διαχείριση ανακύκλωσης.
12. Ανάθεση στη Δημοτική Επιχείρηση :" Επισκευή και συντήρηση σχολείων Δήμου Επανομής"
13. Ανάθεση στη Δημοτική Επιχείρηση :"Συντήρηση Δικτύου Φ.Ο.Π Επανομής"
14. Ανάθεση στη Δημοτική Επιχείρηση :"Συντήρηση μηχανημάτων και αυτοκινήτων Δήμου Επανομής"
15. Ανάθεση στη Δημοτική Επιχείρηση :"Ανάπλαση αλσυλλίων"
16. Ανάθεση στη Δημοτική Επιχείρηση : "Καθαρισμός Παραλιών Πάλιουρα και Όρμου Δήμου Επανομής"
17. Επιχορήγηση στο ΠΑΚ
18. Τροποποίηση προϋπολογισμού
19. Ψήφιση πίστωσης για αποζημίωση μελών υπηρεσιακού συμβουλίου ΟΤΑΝ Θεσ/νικης
20. Έγκριση απολογισμού 2007 του ΠΑΚ
21. Έγκριση απολογισμού 2007 του ΚΑΠΗ Επανομής
22. Έγκριση απολογισμού 2007 του ΚΑΠΗ Μεσημερίου
23. Έγκριση απολογισμού 2007 του Παιδικού Σταθμού Επανομής
24. Αποδοχή επιχορήγησης για ΚΕΠ για το προσωπικό με σύμβαση.
25. Αιτήσεις

Υποσημείωση για το θέμα 1.
Ειδικότερα υπέχουν ποινικές ευθύνες οι διοικούντες στις ως άνω Δημοτικές Επιχειρήσεις ήτοι:1) την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Επανομής (ΔΕΥΑ) και 2) τη Δημοτική Επιχείρηση Τουριστικής - Πολιτιστικής - Περιβαλλοντικής Ανάπτυξης Επανομής (ΔΕΤΠΑ) του Δήμου Επανομής Ν.Θεσσαλονίκης κατά το άρθρο 259 του Ποινικού κώδικα οι οποίοι καταφανώς έχουν παραβεί τις άνω διατάξεις του άρθρου 4 του ν.3260/2004 με σκοπό τη ματαίωση του διορισμού υποψηφίων των προκηρύξεων 1/196Μ/2006 και 1/567Μ/2006 με ενδεχόμενο αποτέλεσμα οι ως άνω επιχειρήσεις να υποστούν ζημιές από νόμιμες αξιώσεις των υποψηφίων τόσο για μισθούς που απώλεσαν από την όλη καθυστέρηση της πρόσληψης τους , όσο και κατά μείζονα λόγο για την πολύ μεγαλυτέρα ζημία από την ακύρωση των σχετικών προκηρύξεων.
Για τους λόγους αυτούς
Εν όψει του άρθρου 37 παρ.2 του κώδικα Ποινικής Δικονομίας πρέπει να παραπεμφθεί η υπόθεση στον αρμόδιο Εισαγγελέα για τις δικές του ενέργειες.
Ο Σύμβουλος Επιθεωρητής (Συμπληρωματική Έκθεση ) του ΑΣΕΠ

Πέμπτη 24 Ιουλίου 2008

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΙΣΜΟΣ



"Ο ψηφιακός αναλφαβητισμός ισοδυναμεί με οπισθο- δρόμηση. Η μετάβαση προς το ψηφιακό μέλλον αποτελεί μονόδρομο και η Αυτοδιοίκηση οφείλει για μία ακόμη φορά να δείξει το δρόμο της προόδου και της νεωτερικότητας."
Πρόεδρος ΚΕΔΚΕ Κακλαμάνης Νικήτας

Όταν λοιπόν ο πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ διακηρύσει τα παραπάνω κ.κ της Δημοτικής Αρχής εσείς που χαζεύετε?
Σήμερα η τεχνολογία έχει φτάσει σε σημείο ώστε με ο πάτημα ενός κουμπιού να ενημερώνεσαι πληρέστατα, ακριβέστατα και έγκαιρα για τα δημοτικά θέματα. Τόσες διαδικασίες χρονοβόρες, διαδικασίες γραφειοκρατίας , σήμερα γίνονται σκέτο παιχνίδι. Δυστυχώς εμείς ως Δήμος Επανομής μείναμε ακόμη στο χθες.
Το πρόγραμμα "Ψηφιακός Δήμος" που καθημερινά υλοποιείται από όλο και περισσότερους δήμους δίνει νέα πνοή στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Μέχρι και απευθείας μεταδόσεις Δημοτικών συμβουλίων εκπέμπονται διαδικτυακά σε άλλους Δήμους από τον υπολογιστή του σπιτιού μας.Ψηφιακό ημερολόγιο, άμεση ενημέρωση, διαδικαστικές υποθέσεις από τα ΚΕΠ μέσο διαδικτύου κτλ. Η Δημοτική Αρχή ως ψηφιακό δήμο μεταφράζει την δημοτική εφημερίδα και τις συζητήσεις στα καφενεία. Δείτε στην παρακάτω ιστοσελίδα ολόκληρο το πρόγραμμα και θα καταλάβετε αμέσως τι εννοούμε για ψηφιακό και όχι μόνο αναλφαβητισμό της Δημοτικής Αρχής της Επανομής αλλά και το πως ο Συνδυασμός μας οραματίζεται τον ψηφιακό Δήμο Επανομής. http://www.psifiakosdimos.gr/

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕΤΑΔΗΜΟΤΕΥΣΗΣ


Ως απάντηση στο e-mail φίλου-αναγνώστη που λάβαμε, σχετικά με την διαδικασία μεταδημότευσης στον Δήμο Επανομής, σας παραθέτουμε την ακριβή διαδικασία.


ΜΕΤΑΔΗΜΟΤΕΥΣΗ ΕΝΟΣ ΜΟΝΟ ΑΤΟΜΟΥ

Δικαιολογητικά:α. Ειδική Βεβαίωση μονίμου κατοικίας από την Αστυνομία του Δήμου ΕΠΑΝΟΜΗΣ (αποκλειστικά), για τη χορήγηση της οποίας ο αιτών θα πρέπει να προσκομίσει: 1. Αίτηση / υπεύθυνη δήλωση (χορηγείται από την υπηρεσία) 2. Ταυτότητα 3. Φορολογικές δηλώσεις των δύο τελευταίων ετών και του τρέχοντος έτους, αν υπάρχει (π.χ. εάν η αίτηση γίνεται το 2005, θα πρέπει να προσκομιστούν οι δηλώσεις των ετών 2003-2005) ή αντίγραφα λογαριασμών (Δ.Ε.Η. - Ο.Τ.Ε. - Ε.ΥΔ.Α.Π.), από τις οποίες να προκύπτει ότι ο αιτών είναι μόνιμος κάτοικος ΕΠΑΝΟΜΗΣ τα δύο τελευταία χρόνια και μέχρι σήμερα.β. Πιστοποιητικό γέννησης με πρόσφατη ημερομηνία έκδοσης και με πλήρη στοιχεία (ειδικός εκλογικός αριθμός, ακριβής ημερομηνία γέννησης, μητρώα αρρένων), το οποίο θα αναγράφει ότι εκδίδεται για μεταδημότευση στο Δήμο ΕΠΑΝΟΜΗΣ (χορηγείται από το Δήμο, από τον οποίο γίνεται η μεταδημότευση).γ. Αίτηση / υπεύθυνη δήλωση (χορηγείται από την υπηρεσία) ή εξουσιοδότησηδ. ΤαυτότηταΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σε περίπτωση διάζευξης, θα πρέπει επιπρόσθετα να προσκομιστούν και τα εξής: 1. Διαζευκτήριο 2. Απόφαση του Πρωτοδικείου και ιδιωτικό συμφωνητικό για την επιμέλεια των ανηλίκων τέκνων.

ΜΕΤΑΔΗΜΟΤΕΥΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΔΗΜΟ
Δικαιολογητικά:α. Ειδική Βεβαίωση μονίμου κατοικίας από την Αστυνομία του Δήμου ΕΠΑΝΟΜΗΣ (αποκλειστικά), για τη χορήγηση της οποίας ο αιτών θα πρέπει να προσκομίσει: 1. Αίτηση / υπεύθυνη δήλωση (χορηγείται από την υπηρεσία) 2. Ταυτότητα 3. Φορολογικές δηλώσεις των δύο τελευταίων ετών και του τρέχοντος έτους, αν υπάρχει (π.χ. εάν η αίτηση γίνεται το 2005, θα πρέπει να προσκομιστούν οι δηλώσεις των ετών 2003-2005) ή αντίγραφα λογαριασμών (Δ.Ε.Η. - Ο.Τ.Ε. - Ε.ΥΔ.Α.Π.), από τις οποίες να προκύπτει ότι τα μέλη της οικογένειας είναι μόνιμοι κάτοικοι ΕΠΑΝΟΜΗΣ τα δύο τελευταία χρόνια και μέχρι σήμερα. 4. Εφόσον προσέρχεται ένα μόνο μέλος της οικογένειας, εξουσιοδότηση για τα υπόλοιπα μέλη, με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής από την Αστυνομία.Η βεβαίωση απαιτείται για κάθε ενήλικο μέλος χωριστά.β. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης με πρόσφατη ημερομηνία έκδοσης και με πλήρη στοιχεία (ειδικός εκλογικός αριθμός, ακριβής ημερομηνία γέννησης, μητρώα αρρένων και στοιχεία γάμου), το οποίο θα αναγράφει ότι εκδίδεται για μεταδημότευση στο Δήμο ΕΠΑΝΟΜΗΣ (χορηγείται από το Δήμο, που είναι εγγεγραμμένοι).γ. Αίτηση / υπεύθυνη δήλωση (χορηγείται από την υπηρεσία) και εξουσιοδότηση για τα μέλη που δεν προσέρχονται.δ. ΤαυτότητεςΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σε περίπτωση διάζευξης, θα πρέπει επιπρόσθετα να προσκομιστούν και τα εξής: 1. Διαζευκτήριο 2. Απόφαση του Πρωτοδικείου και ιδιωτικό συμφωνητικό για την επιμέλεια των ανηλίκων τέκνων.

ΜΕΤΑΔΗΜΟΤΕΥΣΗ ΕΝΟΣ ΜΟΝΟ ΑΤΟΜΟΥ ΛΟΓΩ ΓΑΜΟΥ

Η διαδικασία αυτή ακολουθείται όταν ο/η σύζυγος είναι ήδη εγγεγραμμένος/η στο Δήμο μας και θα πρέπει να εγγραφεί και το άλλο μέλος. Δικαιολογητικά:α. Αίτηση / υπεύθυνη δήλωση (χορηγείται από την υπηρεσία)β. Ταυτότηταγ. Πιστοποιητικό γέννησης με πλήρη στοιχεία (ειδικός εκλογικός αριθμός, ακριβής ημερομηνία γέννησης, μητρώα αρρένων), το οποίο θα αναγράφει ότι εκδίδεται για μεταδημότευση στο Δήμο ΕΠΑΝΟΜΗΣ (χορηγούνται από το Δήμο που είναι εγγεγραμμένος/η).δ. Ληξιαρχική πράξη γάμου
Για οποιαδήποτε άλλη απορία έχετε στείλτε μας e-mail στο dimotikadrwmenaepanomis@hotmail.com
TΑ "ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΕΠΑΝΟΜΗΣ ΜΕΣΗΜΕΡΙΟΥ" ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


Σε προηγούμενη ανάρτηση στο ιστολόγιό μας, σχολιάσαμε την απραξία της Δημοτικής Αρχής και του ΠΑΚ ως προς τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου μας. Ο συνδυασμός "ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ" και οι άνθρωποι που τον απαρτίζουν, σεβόμενοι τον πολιτισμό ως αξία απαραίτητη για την πρόοδο μιας κοινωνίας αλλά και για να αφυπνίσει την Δημοτική Αρχή και το ΠΑΚ προτείνει τη συμμετοχή του Δήμου μας στο Πρόγραμμα "ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ". Ένα νέο πρόγραμμα που δίνει τη δυνατότητα σε κάθε συμμετέχοντα Δήμο να δημιουργήσει εβδομάδα πολιτιστικών εκδηλώσεων με σκοπό την ενημέρωση, την επιμόρφωση και την ψυχαγωγία για τους δημότες.Είναι μια καλή ευκαιρία για τον Δήμο της Επανομής να συμμετάσχει φέτος στο πρόγραμμα και να αποκτήσει, έστω και με βοήθεια, πολιτιστική δράση προς όφελος των δημοτών της και μόνο.
Σας παραθέτουμε ακριβώς το σκοπό του προγράμματος αυτού.

To Συμβούλιο της Ευρώπης, στο πλαίσιο της Διευθύνουσας Επιτροπής για την Τοπική και Περιφερειακή Δημοκρατία (CDLR) ξεκίνησε τον Οκτώβριο του έτους 2007 το πρόγραμμα με τίτλο «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Τοπικής Δημοκρατίας».
Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Τοπικής Δημοκρατίας είναι μια ετήσια ευρωπαϊκή εκδήλωση με ταυτόχρονες εθνικές και τοπικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται από τις συμμετέχουσες τοπικές αρχές σε όλα τα κράτη μέλη, προκειμένου να ενισχυθεί η γνώση της τοπικής δημοκρατίας και να προωθηθεί η ιδέα της δημοκρατικής συμμετοχής σε τοπικό επίπεδο.
Στο πλαίσιο της Εβδομάδας Τοπικής Δημοκρατίας, η οποία το τρέχον έτος θα λάβει χώρα από 13 έως 19 Οκτωβρίου, το Συμβούλιο της Ευρώπης προτείνει 29 δράσεις .Οι δράσεις αυτές χωρίς να είναι δεσμευτικές μπορούν να αποτελέσουν τη βάση για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση ανάλογων εκδηλώσεων από ΟΤΑ της χώρας μας. Απευθύνονται σε διαφορετικό κοινό π.χ. νέοι, ηλικιωμένοι, δημότες, εκπρόσωποι σωματείων και έχουν ως στόχο αφενός να ενημερώσουν τους πολίτες για τον τρόπο λειτουργίας των τοπικών αρχών και αφετέρου να τους ενθαρρύνουν να συμμετέχουν ενεργά στις τοπικές υποθέσεις.
Πληροφορίες για το εν λόγω πρόγραμμα από το Συμβούλιο της Ευρώπης θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.coe.int/demoweek. και στο http://www.ypes.gr/

Τρίτη 22 Ιουλίου 2008

ΈΝΑΡΞΗ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ...ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ...




Ο Συνδυασμός ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΕΠΑΝΟΜΗΣ με επικεφαλής τον Γρηγόρη Παραδείση ανοίγει τον διάλογο με σκοπό την διαμόρφωση του πολιτικού προγράμματος του συνδυασμού από τους δημότες και για τους δημότες. Έχοντας ως βασικό σύνθημα "Πρόγραμμα Αναπτυξιακό, Σύγχρονο και Υλοποιήσιμο" ο συνδυασμός καλεί τους Δημότες της Επανομής και του Μεσημερίου να καταθέσουν τις προτάσεις και τις ιδέες τους για τον δήμο που οραματίζονται. Κατα διαστήματα θα αναρτώνται θεματικές ενότητες προς συζήτηση όπου θα μπορείτε να καταθέσετε τις προτάσεις σας ώστε να προκύψει γόνιμος διάλογος για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι δημότες έχουν το λόγο....Εμείς απλά αφουγκραζόμαστε...... Θέλουμε ενεργούς δημότες με άποψη και όραμα για τον τόπο..
Επίσης θα θέλαμε να μας προτείνετε θεματικές ενότητες οι οποίες πιστεύετε ότι είναι απαραίτητες σε μια πολιτική πλατφόρμα θέσεων για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΟΜΗ?



22 Ioυλίου 2008..Βρισκόμαστε στα μέσα της καλοκαιρινής περιόδου και η πολιτιστική δραστηριότητα στον Δήμο της Επανομής για το καλοκαίρι βρίσκεται σε χειμερία νάρκη. Οι μοναδικές εκδηλώσεις ήταν αυτές της νομαρχίας (συναυλία από διάφορα συγκροτήματα στον Ποταμό ) και του Αριστοτέλη με το Βeach Volley. Δυστυχώς πολιτιστική ευαισθησία στην Δημοτική Αρχή δεν υπάρχει. Τόσα Σαββατοκύριακα πήγαν και πάλι χαμένα. Εκτός από τις όμορφες παραλίες που οφείλονται στον φυσικό πλούτο της Επανομής ο Δήμος μας δεν έχει να επιδείξει τίποτα ως προς την ανάπτυξη του τουρισμού. Τα ίδια και τα ίδια… Η Δημοτική Αρχή , ιδιαίτερα για την νεολαία δεν έχει να επιδείξει τίποτα όπως αποδεικνύεται τα τελευταία χρόνια. Η καλοκαιρινή περίοδος αποτελεί για το δήμο μας περίοδο με τεράστια τουριστική κίνηση. Μόνο που ο τουρίστας το μόνο που έχει να θυμάται από την Επανομή είναι η φυσική ομορφιά της..Οποιαδήποτε δημοτική κίνηση προς όφελος του τουρισμού άφησε μόνο κακές εντυπώσεις. Ο Δήμος έχει εξελιχθεί σε επιχείρηση με μοναδικό σκοπό την επίτευξη του κέρδους από τις παράνομες παράγκες που έχει στήσει σε όλη την παραλιακή ζώνη. Εκτός όμως από την καλοκαιρινή περίοδο , ο πολιτισμός στην Επανομή εκλείπει και τους υπόλοιπους μήνες με ένα 5ήμερο εκδηλώσεων τύπου «ΑΡΓΥΡΙΑ: Να έχουμε να λέμε» που στερούνται από αξιόλογες πολιτιστικές εκδηλώσεις .Θέστε στον εαυτό σας το εξής ερώτημα και θα καταλάβετε τι εννοώ. « Τι είναι αυτό για το οποίο φημίζεται η Επανομή και μπορεί να προσελκύσει τουρίστες και επισκέπτες;» Πλήρης απραξία του Π.Α.Κ!!

10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για την ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ


1. Καθιέρωση Συναυλιών κάθε χρόνο, στην περιοχή του Ποταμού ή στο Γήπεδο Επανομής.
2. Καθιέρωση ετήσιου 4ήμερου camping στην περιοχή του Ποταμού –Ενίσχυση του θεσμού των Τσαϊρίων που διεξάγονται τα τελευταία χρόνια από μια ομάδα συνδημοτών μας.
3. Διοργάνωση με το Σύλλογο ΑΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ τουρνουά Beach Volley
4. Δημιουργία ανοιχτού θεάτρου με σκοπό πάσης φύσεως εκδηλώσεων(χορευτικών και μουσικών συγκροτημάτων, θεατρικών παραστάσεων.)
5. Θεσμοθέτηση Καλοκαιρινού Φεστιβάλ Περιβάλλοντος στην περιοχή του υδροβιοτόπου με διαλέξεις και συζητήσεις.
6. Καθιέρωση Έκθεσης Βιβλίου στην περιοχή της Παραλίας
7. Θαλάσσια παιχνίδια και θεάματα σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Επανομής
8. Ενίσχυση των πανηγυριών Αγίας Μαρίνας και Μεταμόρφωσης του Σωτήρος με πολιτιστικές εκδηλώσεις. Πρωτοβουλίας του Π.Α.Κ
9. Καθιέρωση Γιορτής Ψαράδων σε συνεργασία με τους Συλλόγους Ψαράδων.
10. Καθιέρωση Εκδηλώσεων Νεολαίας σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο Νεολαίας του Δήμου.

Τα παραπάνω είναι ενδεικτικά και πολλοί λίγα σε σχέση με τις ιδέες και τις προτάσεις που μπορούν να κατατεθούν πάνω στον τομέα πολιτισμός. Μπορείτε να καταθέσετε και σεις τις δικές σας προτάσεις επί του θέματος.

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2008

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ


Σύμφωνα με τις διατάξεις του ΟΕΕΚ, οι νέες ειδικότητες στο ΙΕΚ ΕΠΑΝΟΜΗΣ που προκύπτουν για το Φθινοπωρινό εξάμηνο 2008 και είναι οι ακόλουθες:

Ι.Ε.Κ. ΕΠΑΝΟΜΗΣ
Ν. Σαρβάνη 2, Τ.Κ. 57500 Επανομή Θεσσαλονίκης,ΤΗΛ:23920-44960
Α΄ ΕΞΑΜΗΝΟ Κατάρτισης
1. ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ Ε.Λ.
2. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ Ε.Λ.
3. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΕΡΣ Ε.Λ.
4. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ε.Λ.
5. ΚΟΜΜΩΤΗΣ-ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΚΟΜΗΣ Ε.Λ.
6. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΟΤΡΟΝΙΚΗΣ Ε.Λ.

Κυριακή 13 Ιουλίου 2008

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Tα ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΕΠΑΝΟΜΗΣ ΜΕΣΗΜΕΡΙΟΥ στο πλαίσιο της έγκυρης ενημέρωσης των Δημοτών εκδίδει ενημερωτικό έντυπο με τις θέσεις και τις προτάσεις που κατατίθενται και συζητιούνται στο ιστολόγιο. Σε τακτικά χρονικά διαστήματα θα κυκλοφορεί έντυπο για περισσότερη ενημέρωση και για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα πλοήγησης στο διαδίκτυο..Ήδη το πρώτο τεύχος κυκλοφορεί......

Δευτέρα 7 Ιουλίου 2008

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2008

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 3/7/08

Την Πέμπτη 3/7/08 και ώρα 13:00μ.μ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου πραγματοποιηήθηκε Δημοτικό Συμβούλιο με τα παρακάτω θέματα. Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 95, παρ.4 του Ν.3463/2006 Κ.Δ.Κ λόγω του κατεπείγοντος των δύο πρώτων θεμάτων.

1. Συγκρότηση Επιτροπής Διαγωνισμού για την εκπόνηση της μελέτης "Γεωτεχνική έρευνα - αξιολόγηση για τις ανάγκες του έργου Αποχέτευση Δήμου Επανομής", αρ.μελ 129/08
2. Συγκρότηση Επιτροπής Διαγωνισμού για την εκπόνηση της μελέτης " Αναμόρφωση οριστικής μελέτης και ανασύνταξη τευχών δημοπράτησης σύμφωνα με τον Ν.3263/ο4 για τις ανάγκες του έργου Αποχέτευση Δήμου Επανομής", αρ.μελ 128/08
3.Προγραμματική σύμβαση μεταξύ ΝΑΘ και δήμου Επανομής για την κατασκευή γηπέδου 5Χ5 στο Μεσημέρι
4.Δημιουργία Σχολικής Επιτροπής
5. Β' Δόση ΣΑΤΑ
6. Ψήφιση πίστωσης για συμβάσεις έργου
7. Δίμηνες συμβάσεις στο Δήμο
8. Αιτήσεις


Για τεχνικούς λόγους δεν μπορέσαμε να αναρτήσουμε την πρόσκληση έγκαιρα.Παρ όλα αυτά οφείλουμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τα Δημοτικά Δρώμενα της Επανομής.