Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2008

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΑΝΟΜΗΣ

Ο επικεφαλής του συνδυασμού "Δημοτική Αναγέννηση", Γρηγόρης Παραδείσης, απέστειλε εξώδικη πρόσκληση προς τον Οργανισμό Ρυθμιστικού, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τη μελετητική ομάδα, με αντικείμενο κρίσιμα σημεία της μελέτης. Η εξώδικη πρόσκληση κοινοποιείται στους βουλευτές της Β' εκλογικής περιφέρειας Θεσσαλονίκης, καθώς επίσης και στο Δήμο Επανομής. Πολύ σύντομα θα αναρτηθεί το πλήρες κείμενό της.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά τους κάνει ο Παραδείσης. Ο μόνος που βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Όχι μόνο εξώδικο, αλλά και στο "σκαμνί" να τους βάλει. Δεν μας λέει όμως "πού πάτησε" για το εξώδικο. Περιμένουμε την πλήρη ανάρτηση

Ανώνυμος είπε...

ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΣΤΕ

Ανώνυμος είπε...

δηλαδη οσοι παιρνουν τουσ παχυλους μισθους-δημαρχος αντιδημαρΧΟΙ και λοιπες δημοκρατικες δυναμεις-ειναι μαγκες και οσοι προσπαθουν μονοι τους χωρις μισθους ειναι τζαμπα μαγκες

Ανώνυμος είπε...

προτιμώ τους "τζάμπα μάγκες" απο τα ανίκανα λαμόγια....

Ανώνυμος είπε...

Αναρτήστε το εξώδικο ΤΩΡΑΑΑΑ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη για το ασχετο comment αλλά διάβασα με προσοχη τα comments από τα προηγούμενα posts και είδα να γράφουν κάποιοι που είναι "Πολιτειολόγοι". Έψαξα σε όλο τον κυβερνοχώρο και ο μόνος "Πολιτειολόγος" που βρέθηκε ήταν ο Ξενοφων της αρχαίας ελλάδας. αυτοί οι σύγχρονοι συνάδελφοι του τι ακριβώς κάνουν? Ποιο το αντικείμενο τους? Είναι πραγματικα πρόσωπα ή φανταστικά? Στην τελική ας μου πει κάποιος τι είναι "Πολιτειολόγος", να μορφωθούμε και εμείς τα χωριατάκια...

Ανώνυμος είπε...

Πολιτειολόγος είναι κάποιος που ειναι Δημοτικός Σύμβουλος...

Ανώνυμος είπε...

Επίσης, πολιτειολόγος είναι κάποιος ο οποίος ανήκει στο ΚΚΕ...

Ανώνυμος είπε...

Σϋμφωνα με τον Μπαμπινιώτη: "πολιτειολόγος (ο): ο ειδικός επιστήμων που ασχολείται σε θεωρητικό επίπεδο, με τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η πολιτική στο δημόσιο βίο".

Ανώνυμος είπε...

ΑΑΑ... για δες στον Κυβερνοχώρο υπάρχει και άλλοι Πολιτειολόγοι. Τελικά ο Ξενοφών δεν είναι ο μόνος Πολιτειλόγος.

Ένα παράδειγμα
"Ζουράρης Κώστας.
Καθηγητής Πανεπιστημίου Παρισίων. Πολιτειολόγος. Σπούδασε νομικά στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές σε πανεπιστήμιο των Παρισίων.
Διδάσκει Θεωρίας Πολιτεύματος στο πανεπιστήμιο των Παρισίων. Εχει εκδόσει πολλά βιβλία. "

Α, ναι υπάρχει και μια σχολή που λέγεται Πάντειος, την έχεις ακούσει;;;

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ πολύ για την μορφωσή μου. Το μόνο όμως που κατάλαβα είναι ότι προκειται για άτομα τα οποία φιλοσοφουν και απο πράξη μηδέν. αφου υπάρχουν ήδη δυο που σχολίασαν σ'αυτο το blog τότε να φανταστώ οτι υπάρχουν πολλοί ακόμη. και τι κάνουν αυτοί? γιατί όλα είναι άθλια στον δημόσιο βίο? Γιατί τίποτα δεν πάει καλα? Γιατί γράφουν μόνο βιβλία και δεν κάνουν ιδιαίτερα στους άρχοντες της πολιτικής? μάλλον δεν ξέρουν το τραγούδι που λέει "τόσα χρόνια στο σχολείο κάθε χρόνο άλλο θρανιο μια ζωη στην ιδια τάξη θεωρία μα και πράξη". Αυτοί έχουν μείνει στην ίδια τάξη ήδη γιατί δεν ξέρουν τι σημαίνει πράξη. Μήπως πρόκειται για ανθρώπους οι οποίοι έχουν λύσει το πρόβλημα της ζωής τους, ασχολούνται με φιλοσοφίες και λόγια του αέρα? Δικό μου συμπέρασμα λοιπον είναι πως αυτοι που έχουν γράψει εδώ είναι απλα κάποια πρόσωπα της τοπικής κοινωνίας τα οποία κρύβονται πίσω από τις μάσκες της πολιτειολογίας, με ψεύτικα προφίλ γιατί απλά δεν έχουν λόγο ή αν έχουν φοβούνται να τον εκφράσουν ελεύθερα.
"Φίλε" ανώνυμε την Πάντειο την ξέρω για σενα όμως δεν είμαι σίγουρος ότι την ξέρεις. μάλλον είσαι σαν εκείνο το ανέκδοτο που λέει:'"Δύο συμμαθητες που βρίσκονται μετά από χρονιά έξω απο το πολυτεχνείο. ο ένας ήταν καλός μαθητής ο άλλος κακός. ρωτάει λοιπόν ο κακος τον καλό "τι κάνεις εδώ?", του απαντάει "προσπαθω να τελειώσω την σχολή, εσυ τι κάνεις εδώ?", "εγώ" λέει "τελειώνω δευτερη φορά". τότε εκείνος τρελένεται και ρωτάει "τι?". "Ε βιάζομαι, έχω να βάψω και τα πεζούλια"". Αυτό νομίζω και για σένα. Είσαι ο βαφέας της Παντείου?
Οι ΚΚΕδες δεν είναι πολιτειολόγοι. Είναι απλά άνθρωποι οι οποίοι ακόμα προσπαθούν να εφαρμόσουν τις πολιτικές του Μαρξ σε αναπτυγμένες κοινωνίες. Πράγμα απίθανο, ασυμβίβαστο και μη εφικτό.
Συγνώμη για την έκταση του κειμένου αλλά μάλλον κάποιοι παίρνοθν μόνο από λόγια και όχι απο πράξεις. Φίλοι πολιτειολόγοι ελπίζω να φανείται χρήσιμοι στην κοινωνία κάποτε και όχι μόνο να κρίνεται.
Με φιλικους χαιρετισμούς
ο δρ Πρακτικολόγος