Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΟΜΗΣ

Φίλε επαγγελματία,

Σε μια εποχή όπου η οικονομική κρίση κάνει την εμφάνισή της με αρνητικό αντίκτυπο στην τσέπη του καταναλωτή , ο σύλλογος Επαγγελματιών της Επανομής θα πρέπει να λάβει δραστικά δραστικά και άμεσα μέτρα προς όφελος όλων μας.
Κάθε οργανωμένη και συντονισμένη κίνση ενός τέτοιου συλλόγου πρέπει να γίνεται μεθοδευμένα με το καλύτερο δυνατό τρόπο και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Για να μπορέσει όμως να πάρει σάρκα και οστά η κίνηση αυτή , απαραίτητη προϋπόθεση αποτελέι η συμμετοχή όλων των επαγγελματιών της Επανομής . Είναι επιτέλους καιρός να αναλογιστούμε την αξία ίδρυσης και λειτουργίας του συλλόγου μας , με τη συμμετοχή όλων μας στις διαδικασίες ( εκλογές,συνελεύσεις).
Μαζί και με στόχο την ανάδειξη των επιχειρήσεών μας , μπορούμε να πετύχουμε πάρα πολλά για τον απλούστατο λόγο ότι ο σύλλογός μας έχει τη δύναμη και τη φωνή , επίσημα και θεσμικά να διεκδικήσει τα δικαιώματα του επαγγελματία. Ένας ισχυρός , λειτουργικός και αποδοτικός σύλλογος μπορεί να επιφέρει την πολυπόθητη ανάπτυξη. Να συμβουλεύσει και να στηρίξει , να διεκδικήσει και να ενισχύσει με πολλούς τρόπους τον κάθε επαγγελματία , είτε μεμονωμένα είτε συλλογικά και να αποτελέσει πυλώνα της επιχειρηματικής ανάπτυξης της περιοχής μας. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με την συντονισμένη δράση του συλλόγου , με ευρωπαϊκά προγράμματα και επιδοτήσεις που θα ερευνά και θα ενημερώνει ο σύλλογος του επαγγελματία αφού για τους περισσότερους τέτοιες κινήσεις είναι άγνωστες.
Ο σύλλογός μας λοιπόν πρέπει να αναλάβει το ρόλο αυτό, ως θεσμικό όργανο και να αποτελέσει σύμμαχο του επαγγελματία.
Η μαζική συμμετοχή μας στις επερχόμενες εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ ελπίζουμε να δώσει τη νέα πνοή που χρειάζεται ο επιχειρηματίας της Επανομής.
Όλοι μαζί , ενωμένοι μπορούμε να αφιερώσουμε λίγο από το χρόνο μας για το σύλλογό μας. Για το δικό μας καλό. Για να καταστεί ο σύλλογος Επαγγελματιών της Επανομής πρότυπο συλλόγου , με δυνατότητες και δραστηριότητες που θα ενισχύουν την επιχειρηματική κίνηση σε όλους τους τομείς.

Με εκτίμηση
Νίκος Σακκάς Μέλος του συλλόγου Επαγγελματιών της Επανομής

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

diladi re klarino kai oi epaggelmaties tha proskinisoyn ton paradisi?tha mas trelanetai?akolouthite lathos atomo,sas to lew einai epikindinos
THE PROFESIONAL

Ανώνυμος είπε...

γεια σου νικο με τα ωραια σου και ασε το καθε βλακα να λεει τη βλακεια του.Ο προηγουμενος δεν σε ξερει καθολου.

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα δεν είναι ποιος λέει κάτι, αλλά αυτό που λέει αν είναι σωστό και αν μπορεί αφενός μεν να το εφαρμόσει ο ίδιος, αφετέρου δε αν μπορεί να εφαρμοστεί γενικότερα. Νομιζω ότι αυτά που λέει ο Νίκος είναι αλήθειες, αποτελεί ζητούμενο η εφαρμογή τους. Καλή επιτυχία στην προσπάθεια των επαγγελματιών, είναι αισιόδοξο το γεγονός ότι νέοι άνθρωποι ασχολούνται ή θέλουν να ασχοληθούν με τα κοινά.
Χάρης Αμμανατίδης

Ανώνυμος είπε...

kala xristoygenna epaggelmaties
O EPAGGELMATIAS

Ανώνυμος είπε...

yparxoyn epaggelmaties stin epanomi
kai den to xerame?Tha gelasoyme poli LIDL-LIDL-LIDL.....