Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης Γρηγόρης Παραδείσης(ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ) και Δημήτριος Χαλιάπας (ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ) , στις 10/12/2008 κατέθεσαν προσφυγή στον Γενικό Γραμματέα Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για ακύρωση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Επανομής που αφορούσε την αύξηση των δημοτικών τελών.

Με την προσβαλλόμενη απόφαση (αριθ. 206/26-11-2008) του Δημοτικού Συμβουλίου Επανομής, αποφασίσθηκε η υπερβολική αύξηση των ανταποδοτικών τελών. Συγκεκριμένα, για την εντός σχεδίου περιοχή της Επανομής, η πραγματική αύξηση είναι 74%. Για γραφεία και καταστήματα στην Επανομή, η αύξηση είναι 30%. Για όλες τις κατοικίες στο Μεσημέρι, η αύξηση είναι 16%. Για γραφεία και καταστήματα στο Μεσημέρι, η αύξηση είναι 74%!!!!!
Οι συγκεκριμένες αυξήσεις σύμφωνα με την νομοθεσία είναι παράνομες και για το λόγο αυτό ζητήθηκε η ακύρωση της απόφασης.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ ΧΡΕΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΠΑΝΟΜΗΣ.
ΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ
ΓΙ ΑΥΤΟ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ
Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Μ.Μ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ κ. ΚΑΖΑΚΗ κ. ΤΟΥ Κ.ΜΠΑΛΑΣΑ

Ανώνυμος είπε...

diladi re paidia otan analabete eseis tha ta katebasete?
TELIS TELAKIAS

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΟΙΚΩ ΣΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ,ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΟΤΑΝ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΠΑΝΟΜΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΕΩΣ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΠΟ 9% ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΣΕ 19% ΕΝΩ ΑΦΟΡΑ ΕΙΔΟΣ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ?????? ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΤΑΡΙΦΑ" 150€ + ΤΑ ΧΑΡΤΟΣΗΜΑ ΕΝΩ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΧΑΡΤΟΣΗΜΑ????? ΜΑΙΡΗ

Ανώνυμος είπε...

Αν επιθυμείτε στείλτε e-mail στο amanharis@uth.gr περισσότερες πληροφορίες για την περαιτέρω διερεύνηση του θέματος.
Χάρης Αμμανατίδης, κάτοικος Μεσημερίου