Τετάρτη 22 Ιουλίου 2009

ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ........

Για την κυριαρχία των μετρίων φταίμε και εμείς, γιατί επιλέγουμε να μας εκπροσωπούν σε όλα τα επίπεδα αυτοί που λένε πολλά χωρίς να λένε τίποτα.Που θεωρούν δραστηριότητα τις εκδρομές τους και τις κοινωνικές εκδηλώσεις στις οποίες παρευρίσκονται . Που μοιράζουν φυλλάδια στους διαδρόμους και συστηματικά αποφεύγουν να αντιμετωπίσουν τα πραγματικά προβλήματα , ενώ ασχολούνται με δευτερεύοντα θέματα.

Αν αλλάξουμε τα κριτήριά μας , θα αλλάξουν και οι εκπρόσωποί μας σε όλα τα επίπεδα.Γι αυτό επιβάλλεται να γίνουμε ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. Να σηκώσουμε ψηλότερα τον πήχη και να αναζητήσουμε ηγεσίες που θα τολμούν να λένε και " ΟΧΙ ". Που θα έχουν όραμα και θα αγωνίζονται με ορίζοντα όχι την διάρκεια της θητείας τους αλλά το μέλλον της νέας γενιάς!!!!

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

emeis oi dimokratikoi polites fantazeste na mplexoume me
anarxoparadisisdes?

Ανώνυμος είπε...

paidia min tsakoneste .den zesteneste?

Ανώνυμος είπε...

koyfales kratate mystika ta apotelesmata tou GALOP
tous monomaxous tous xeroyme

goloydi-lakoylis-mpampanaris
i kanoyme lathos

anexartitoi polites

Ανώνυμος είπε...

Οι ενεργοί πολίτες νομίζω ότι πρέπει να έχουν την τόλμη να λένε και αλήθειες. Γι' αυτό λοιπόν παιδιά πρέπει να απομακρύνεται από τους κόλπους σας αυτούς, που στο βωμό της εκλογής τους, κάθονται σε καφενεία και ασκούν μικροπολιτική. Ικανοποιούν το προσωπικό "εγώ" τους, και δεν μπορούν να χωνέψουν πως έγινε "τόσο μεγάλος επιστήμονας δεν κατάφερε να εκλεγεί στο χωριό του".

Ανώνυμος είπε...

απομακερύνετε (διόρθωση )

Ανώνυμος είπε...

απομακρύνετε

Ανώνυμος είπε...

goloudi - mpampanari ebgalan ta gallop... to goloudi proto sthn epanomi, mpampanaris me mikri diafora protos sto mesimeri (3o to goloudi sto mesimeri). Oikonomidis poly kato. Tha ta dosei ola gia o ola o lakis gia na ksanampei sto paixnidi.
anexartitoi polites

Ανώνυμος είπε...

Arketa mas prixate me ton Paradisi sas barethikame pseutomages!!!!!

Ανώνυμος είπε...

siga re eyaggeline epanastati tis pordis kryftoparadisopoylo!