Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

ΕΡΧΕΤΑΙ ΒΡΟΧΗ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΠΟΡΑ................


ΘΕΜΑ: Δίμηνη σύμβαση

Ο Δήμαρχος, κ. Οικονομίδης Απόστολος, εισηγούμενος της ημερήσιας διάταξης θέματος, αναφέρει στο Δημοτικό Συμβούλιο τα εξής: «Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 6, παράγραφος 5 του Ν.3146/2003, η οποία εξαιρείται τόσο της έγκρισης της Επιτροπής της 55/98 ΠΥΣ όσο και της διαδικασίας του άρθρου 71 του Ν. 2190/94, αλλά με έλεγχο της διαδικασίας από το ΑΣΕΠ, για τη συνδρομή των πρϋποθέσεων πρόσληψης προσωπικού, προβλέπεται η δυνατότητα πρόσληψης προσωπικού για αντιμετώπιση κατεπειγουσών, εποχιακών ή πρόσκαιρων αναγκών με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου της οποίας η διάρκεια δεν υπερβαίνει τους 2 μήνες μέσα σε συνολικό διάστημα 12 μηνών.
Λόγω έλλειψης μόνιμου προσωπικού, καθώς την φθινοπωρινή περίοδο έχουμε ιδιαίτερες συνθήκες εξαιτίας βροχοπτώσεων και άλλων δυσμενών καιρικών φαινομένων, για να ανταπεξέλθουμε στις μεγάλες απαιτήσεις των δημοτών μας, επιβάλλεται η πρόσληψη προσωπικού και προτείνω την πρόσληψη ενός (1) ατόμου, για το χρονικό διάστημα από 16-11-2009 έως 15-1-2010.»
Το Δημοτικό Συμβούλιο
Αφού άκουσε τον Δήμαρχο, κ. Οικονομίδη Απόστολο, και έχοντας υπόψη του τις διατάξεις του άρθρου 6, παράγραφος 5 του Ν.3146/2003 και μετά από συζήτηση.

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ε Ι Κ Α Τ Α Π Λ Ε Ι Ο Ψ Η Φ Ι Α

Εγκρίνει την πρόσληψη ενός(1) ατόμου με την παρακάτω ειδικότητα:

1. Γραμμένου Αικατερίνη
Ειδικότητα: Εργάτρια Γενικών Καθηκόντων

για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών ή εποχιακών ή πρόσκαιρων αναγκών του Δήμου για το χρονικό διάστημα από 16/11/2009 - 15/1/2010.
Ψηφίζει την σχετική πίστωση σε βάρος του Κ.Α. 20.6041 προϋπολογισμού Δήμου οικονομικού έτους 2009, για την πληρωμή του ανωτέρω υπαλλήλου.

Μειοψηφούντων των Δ.Σ.. κ.κ. Παραδείση Γρηγορίου και Τεκίδη Δημητρίου

Η απόφαση αυτή πήρε αριθμό 179 του έτους 2009.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μηπως ειναι η κορη εκεινου του χοντρογιατρου πυ ειχαμε δημαρχο?γιατι αν ειναι τοτε δεν πειραζειφτωχο κοριτσι ειναι ας φαει ενα κομματι ψωμι

Ανώνυμος είπε...

Γραμμάτιο εξοφλείται, έστω και λίγο καθυστερημένα... Πολύ μικρή η τιμή του γραμματίου βρε Λάκη.. Μπράβο, καλό deal με τον Γραμμένο. Άντε και εις ανώτερα

Ανώνυμος είπε...

sas paizei mpala o anarxoparadisis
PSONARES!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ERXETAI O KAPODISTRIAS KOYFALES
THA SAS AFANISOYME

PASOK KAI PASHS ELLADOS

Ανώνυμος είπε...

ola ta deksia paidakia soy SAMARA
psifizoyn paradisi etsi???

Ανώνυμος είπε...

ola ta deksia paidakia soy SAMARA
psifizoyn paradisi etsi???

Ανώνυμος είπε...

Paradisi ta komplex sou ta vgazeis mesa apo ta sxolia sto idio sou to blog.Ena tipota eisai.To oti exeis epixeiriseis den simainei oti mporeis na dioikiseis.