Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Αναγέννησης και δημοτικός σύμβουλος Παραδείσης Γρηγόρης , ζήτησε την παραίτηση του αντιδημάρχου Καθαριότητας, Τζίνα Γεώργιου καθώς και την επιβολή της ποινής που ορίζει ο κανονισμός καθαριότητας του Δήμου Επανομής.Συγκεκριμένα στο Δημοτικό Συμβούλιο τόνισε: " Τίποτα πια δεν μας ξενίζει με τη σημερινή Δημοτική Αρχή . Μετά τις καταγγελίες στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο για μπαζώματα στη θαλάσσια περιοχή "Γκρέμια" της Επανομής , επαναλήφθηκε το γεγονός και στην περιοχή του Ποταμού.
Η ενέργεια του αντιδημάρχου είναι βέβαιο ότι προκαλεί το αίσθημα των δημοτών μας. Καλώ την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου να αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες απομακρύνοντας άμεσα τον αντιδήμαρχο. κ.Τζίνα από τα καθήκοντά του και να του επιβάλλει την χρηματική ποινή που ορίζει ο Κανονισμός Καθαριότητας που ψηφίσαμε ομόφωνα πριν από λίγο καιρό.
Δεν νοείται οι δημότες μας να πληρώνουν τα υψηλότερα δημοτικά τέλη καθαριότητας στην περιφέρεια μας ενώ οι δημοτικές αρχές ρυπαίνουν το περιβάλλον.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

apopse exoyme dyo didima
paradisis-paneris or oikonomidis gkoustilis

milame gia sinantisi sto dimo epanomis

enas tritos dromos re paidia?

Ανώνυμος είπε...

LEUTERIS TZIOLAS DYNATA....GIA PERIFEREIARXIS

Ανώνυμος είπε...

Μου αρέσουν τα σχόλιά σας.Εντός θέματος.