Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2008

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χθες 25/02/ο8 και ώρα 20:00 o συνδυασμός ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ με επικεφαλής το Γρηγόρη Παραδείση πραγματοποίησε συνάντηση με σκοπό την ενημέρωση για το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο σε δημότες του δημοτικού διαμερίσματος Μεσημερίου του δήμου Επανομής. Στην συνάντηση ο Γρηγόρης Παραδείσης ενημέρωσε τους δημότες για την υπάρχουσα κατάσταση και εξήγησε με σαφήνεια τη διαδικασία που ακολουθήθηκε από την Δημοτική Αρχή για την εκπόνηση αυτου του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου.
Τεκμηρίωσε τη θέση του συνδυασμού για καταγγελία της σύμβασης του συγκεκριμένου Γενικού πολεοδομικού σχεδίου και ζήτησε από τους δημότες τη ενεργή συμμετοχή τους πάνω στο θέμα.
Σήμερα 26/02/08 και ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση για τον ίδιο σκοπό με το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Επαγγελματιών Επανομής.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

apo tin ekdilosi tis paraskeuis o kosmos pali mperdeytike.to mono poy alaxe oti o mpalasas kai o kazakhs efygan apo thn epitroph parakolouthisis tou gps kai aspasthkan tis theseis tou paradisi.eseis katalabate tipota allo?
mia dimotis tis paralias epanomis R.P.