Πέμπτη 17 Απριλίου 2008

ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΠΣ ΠΡΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ

Στην παρακάτω διεύθυνση, είναι αναρτημένη η άποψή μου για το ΓΠΣ, όπως αυτή έχει αποσταλεί σε εκπροσώπους της πολιτείας και διαφόρων φορέων (βουλευτές, περιφέρεια, νομαρχιακό συμβούλιο, δήμο κλπ):
http://www.scribd.com/doc/2557251/-?ga_first_uploads=1&ga_uploads=1
Για να κατεβάσει κάποιος το αρχείο, θα πρέπει να πατήσει το "download" (πάνω, στην επόμενη γραμμή από το όνομα του αρχείου).
Η αποστολή του εν λόγω εγγράφου, έχει ως στόχο τη γνωστοποίηση των λαθών και παραλείψεων κατά τη διαδικασία εκπόνησης του ΓΠΣ σε έναν ευρύτερο πολιτικό και κοινωνικό κύκλο εκπροσώπων και φορέων, ώστε ο κάθε εκπρόσωπος ή φορέας από την πλευρά του, αφενός μεν να ενημερωθεί, αφετέρου δε να κινητοποιηθεί στην κατεύθυνση της διαμόρφωσης ενός ΓΠΣ που αξίζουμε εμείς και ο τόπος μας...

Χάρης Αμμανατίδης

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλή η προσπάθεια. Μπράβο. Συνεχίστε αλλά πιο δυνατά. Το συγκεκριμένο κείμενο είναι ότι πιο τεκμηριωμενο έχει κυκλοφορήσει στην Επανωμή. Θα έπρεπε όμως να λέει λίγα περισσότερα, για ειδικότερα θέματα σχετικά με τις επεκτάσεις της Επανωμής.

Ανώνυμος είπε...

ειναι μια πολυ καλη προσπαθεια για να αποδειχθει οτι το ΓΠΣ ενος τοπου σηκωνει πολυ συζητηση και προβληματισμό.οι προτασεις των τεχνοκρατων να "ξεσκονιζονται" και οι απορειες των πολιτων να απαντωνται.Μακάρι ναναι η αρχη ενος γονιμου διαλογου.ευχομαι να μην επαληθευτουν οι ανησυχιες οτι τα ΓΠΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ παιχνιδι οικονομικων μεγαλοσυμφεροντων και τοπικης μικροπολιτικης.

θ.Σ.