Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

EKMETAΛΛΕΥΣΗ ΑΙΓΙΑΛΟΥ - ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΤΑΜΟΣ ΕΠΑΝΟΜΗΣ (ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ)

Ανοιχτό παραμένει για τη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΗΣΣΗ το θέμα χρήσης του αιγιαλού της περιοχής Ποταμού, μια παραλία που ο δήμος Επανομής έχει ξεκινήσει την διαδικασία μίσθωσης σε ιδιώτη επιχειρηματία.

Ωστόσο, ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ , Παραδείσης Γρηγόριος ήταν αρνητικός ως προς την έκβαση της εκμίσθωσης για τη χρήση της παραλίας του "Ποταμού" σε ιδιώτη. Στάθηκε ιδιαίτερα σε ορισμένα άρθρα από τους όρους διακήρυξης της δημοπρασίας για την εκμίσθωση της παραπάνω παραλίας. Για να δείξει, την έλλειψη προγραμματισμού για τις παραλίες και την επιλογή του Δήμου - Μεσίτη που εκφράζει η σημερινή δημοτική αρχή.


ΆΡΘΡΟ 3ο

1. Η διάρκεια της σύμβασης είναι για 5 χρόνια και ειδικότερα από την υπογραφή της σύμβασης έως 31/12/2013........

ΆΡΘΡΟ 7ο

1. Βάσει της ειδικής σύμβασης που ισχύει μέχρι 31/5/2011 στα παραπάνω αναψυκτήρια , διατίθενται μόνο προϊόντα της " PEPSIKO HBH ABE" η οποία δεσμεύει τον πλειοδότη.

2. Βάσει ειδικής σύμβασης που ισχύει μέχρι 14/3/2010 στα παραπάνω αναψυκτήρια θα διατίθενται μόνο προϊόντα της "ΕΒΓΑ" , η οποία δεσμεύει τον πλειοδότη
....................................................................................................................................

Πρέπει να καταλάβουν όλοι, ότι δεν μπορεί να γίνονται παρεμβάσεις σε κοινόχρηστους και δημόσιους χώρους και με την τοπική αυτοδιοίκηση σε ρόλο μεσίτη να προσπαθεί να εμπορευματοποιήσει τις παραλίες του Δήμου.
Οι παραλίες μας χρειάζονται ανάπλαση και όχι εμπορευματοποίηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: