Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2007

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Σας καλούμε σε δεύτερη τακτική συνεδρίαση για την 28/12/07, ημέρα Παρασκευή και ώρα 6:00μ.μ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου για να πάρουμε αποφάσεις επί των κατωτέρω θεμάτων:

1.Στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης Δήμου Επανομής
2.Έγκριση μελέτης "Αποκομιδής απορριμάτων και γενικής καθαριότητας των κοινόχρηστων χώρων των Δ.Δ του δήμου Επανομής
3.Διαγραφή μισθωμάτων
4.Επί αιτήσεων

Σας καλούμε σε τρίτη τακτική συνεδρίαση για την 29/12/07, ημέρα Σάββατο και ώρα 6:00μ.μ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου για να πάρουμε αποφάσεις επί του μοναδικού θέματος:
Έγκριση προϋπολογισμού Δήμου Επανομής έτους 2008

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όλοι στο Δημοτικό Συμβούλιο της Παρασκευής!!!! Θα έχουμε πολλές εκπλήξεις!!!
Θα δείτε ένα φοβερό "Σχέδιο Ανάπτυξης".... Από την πολλή "Ανάπτυξη", δε θα ξέρει ο Δήμαρχος πού να τη βάλει (την ανάπτυξη πονηρούληδες...) !!! Δεχόμαστε και στοιχήματα για το αν θα εμφανιστεί ο μελετητής...
Μιλάμε για "υπέροχο" σχέδιο ανάπτυξης... Μην το χάσει το επεισόδιο αυτό κανείς!!! Φέρτε και τους φίλους σας. Θα περάσουμε πολύ καλά!!!

ΥΓ1: Άρε Δήμαρχε με τα ωραία σου σχέδια....
ΥΓ2: Η αίθουσα δημοτικού συμβουλίου έχει διέξοδο διαφυγής σε περίπτωση εκτάκτου ανάγκης;; (κάποιος ή κάποιοι ίσως να την χρειαστούν...)
ΥΓ3: Θα έχουμε ή δε θα έχουμε βρει από που αντέγραψε ο μελετητής τη "μελέτη";;;

Ανώνυμος είπε...

Μιλάμε μετά για κοσμιότητα....
Καλά θα είναι να σεββόμαστε τους θεσμούς. Δεν μπορούμε να τα ισωπεδώνουμε όλα γιατί δεν πήραμε εμείς την μελέτη ......

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε θα επιθυμούσα να σ' απαντήσω, αλλά για το λόγο ότι δεν έχεις το ΚΟΥΡΑΓΙΟ να βάλεις το όνομά σου, απαξιώ να μπω σ' αυτήν τη διαδικασία. Αντί για απάντηση, σου παραθέτω την άποψή μου όπως την κατέθεσα σε αλλη ανάρτηση (βλ. παραπάνω σε άλλο σχόλιο):

"Ασκείς υβριστική και κακοπροαίρετη κριτική, πίσω από μια ανωνυμία κι έχεις άκρως καφενειακή αντίληψη για τα δημοτικά δρώμενα (στο χωριό μου λέμε ότι όταν κάποιος δεν έχει το θάρρος να πει τη γνώμη του ή το όνομά του όταν τη λέει, δεν έχει μία λέξη που αρχίζει από Α και τελειώνει σε ΙΔΙΑ. Σκέψου αν ανήκεις σ΄αυτήν την κατηγορία ανθρώπων...)"