Κυριακή 13 Ιουλίου 2008

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Tα ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΕΠΑΝΟΜΗΣ ΜΕΣΗΜΕΡΙΟΥ στο πλαίσιο της έγκυρης ενημέρωσης των Δημοτών εκδίδει ενημερωτικό έντυπο με τις θέσεις και τις προτάσεις που κατατίθενται και συζητιούνται στο ιστολόγιο. Σε τακτικά χρονικά διαστήματα θα κυκλοφορεί έντυπο για περισσότερη ενημέρωση και για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα πλοήγησης στο διαδίκτυο..Ήδη το πρώτο τεύχος κυκλοφορεί......

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το diavasa to entipo.Den leei ksi polls.Allous skopous eksipiretei.Apo oti fenete o paradisis tha einai ena apo ta polla psofodeltia tis epomenis tetraetias.Kalo koyragio.

ALXIMISTIS

Ανώνυμος είπε...

diladi sto apologismo tis dimotikis arxis sthn efimerida toy dimoy den prepei na ypaxei entyph apantisi
poly kali kinisi kai na paroyn to dimo ta nea paidia mpas kai doyme kati
ston topo ayto
dioti ego kai aloi poloi den tolmoume na bgoume sthn koinwnia ypevthina opws autoi!!!
AGRI

Ανώνυμος είπε...

Και εγώ συμφωνώ.πολύ καλή κίνηση.Όμως θα μπορούσε να είναι λιγάκι πιο πλούσιο σε υλικό.Καλή αρχή.

Ένας φίλος

Ανώνυμος είπε...

Η απάντηση αυτή του συνδυασμού έγινε υποθέτω στο πλαίσιο της άρνησης του Οικονομιδη να μπουν κι άλλες απόψεις στην εφημερίδα του Δήμου. Καλά έκανε ο Παραδείσης και έβγαλε νέο έντυπο. Και να συνεχίζει να ΄βγάζει ακόμη καλύτερα έντυπα.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλή κίνηση.Αντέ να δουμε και τίποτα

Ανώνυμος είπε...

Varethike o kosmos apo ideologies kai polla logia.Oi analyseis sta kafeneia den vgazoun apotelesma.Dokimastike kai apetyxe.Empros sto dromo pou xarakse o paradisis

Ανώνυμος είπε...

Τι να ΄πω τωρα... Ήρθε στα χέρια μου η εφημερίδα του Δημου με τον απολογισμό του Δημάρχου. Εκτός του γεγονότος ότι ο απολογισμός του με κάνει να νιώθω ότι ζω σε άλλο Δήμο -προφανώς ιδεατά πλασμένο- είναι πρόκληση ότι δεν υπάρχουν οι απόψεις όλων των συνδυασμών και αναφέρονται κάτι άσχετα άρθρα (άρα υπήρχε χώρος στην εφημερίδα). Ο Οικονομίδης λειτουργεί αυταρχικά. Ο αυταρχισμός αυτος θέλει καθημερινά απαντησεις. Συνεχίστε την προσπάθεια.

Ανώνυμος είπε...

Καλό το έντυπο.Άρα η Δημοτική αναγέννηση μπαίνει σκληρά στο παιχνίδι.Μην ειστε ομως τόσο απόλυτοι για την νεολαία.Εμείς οι 50αρηδες δηλαδή πρέπει να εξαφανιστούμε?

Ανώνυμος είπε...

yparxoyn 50rides stin epanomi?egw sas exw gia 30rides!
TRILOFOS