Τρίτη 22 Ιουλίου 2008

ΈΝΑΡΞΗ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ...ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ...




Ο Συνδυασμός ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΕΠΑΝΟΜΗΣ με επικεφαλής τον Γρηγόρη Παραδείση ανοίγει τον διάλογο με σκοπό την διαμόρφωση του πολιτικού προγράμματος του συνδυασμού από τους δημότες και για τους δημότες. Έχοντας ως βασικό σύνθημα "Πρόγραμμα Αναπτυξιακό, Σύγχρονο και Υλοποιήσιμο" ο συνδυασμός καλεί τους Δημότες της Επανομής και του Μεσημερίου να καταθέσουν τις προτάσεις και τις ιδέες τους για τον δήμο που οραματίζονται. Κατα διαστήματα θα αναρτώνται θεματικές ενότητες προς συζήτηση όπου θα μπορείτε να καταθέσετε τις προτάσεις σας ώστε να προκύψει γόνιμος διάλογος για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι δημότες έχουν το λόγο....Εμείς απλά αφουγκραζόμαστε...... Θέλουμε ενεργούς δημότες με άποψη και όραμα για τον τόπο..
Επίσης θα θέλαμε να μας προτείνετε θεματικές ενότητες οι οποίες πιστεύετε ότι είναι απαραίτητες σε μια πολιτική πλατφόρμα θέσεων για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

πολύ θετική κίνηση! καλός πάντα ο διάλογος για όλους εκείνους που θέλουν να καταθέσουν εύκολα και άφοβα τις απόψεις και τις προτάσεις τους. αρκεί βέβαια να υιοθετηθεί από τους ενεργούς πολίτες.
άλλο ένα καλοκαίρι έρχεται και στην Επανομή είμαστε ανέτοιμοι να αναδείξουμε τις παραλίες μας και να διαφημίσουμε τις παροχές μας.
ο Δήμος μοιάζει να κοιμάται... αλήθεια εκείνο το ίδρυμα που θα πρόσφερε τι έγινε? μετακόμισε αλλού?