Πέμπτη 24 Ιουλίου 2008

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΙΣΜΟΣ



"Ο ψηφιακός αναλφαβητισμός ισοδυναμεί με οπισθο- δρόμηση. Η μετάβαση προς το ψηφιακό μέλλον αποτελεί μονόδρομο και η Αυτοδιοίκηση οφείλει για μία ακόμη φορά να δείξει το δρόμο της προόδου και της νεωτερικότητας."
Πρόεδρος ΚΕΔΚΕ Κακλαμάνης Νικήτας

Όταν λοιπόν ο πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ διακηρύσει τα παραπάνω κ.κ της Δημοτικής Αρχής εσείς που χαζεύετε?
Σήμερα η τεχνολογία έχει φτάσει σε σημείο ώστε με ο πάτημα ενός κουμπιού να ενημερώνεσαι πληρέστατα, ακριβέστατα και έγκαιρα για τα δημοτικά θέματα. Τόσες διαδικασίες χρονοβόρες, διαδικασίες γραφειοκρατίας , σήμερα γίνονται σκέτο παιχνίδι. Δυστυχώς εμείς ως Δήμος Επανομής μείναμε ακόμη στο χθες.
Το πρόγραμμα "Ψηφιακός Δήμος" που καθημερινά υλοποιείται από όλο και περισσότερους δήμους δίνει νέα πνοή στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Μέχρι και απευθείας μεταδόσεις Δημοτικών συμβουλίων εκπέμπονται διαδικτυακά σε άλλους Δήμους από τον υπολογιστή του σπιτιού μας.Ψηφιακό ημερολόγιο, άμεση ενημέρωση, διαδικαστικές υποθέσεις από τα ΚΕΠ μέσο διαδικτύου κτλ. Η Δημοτική Αρχή ως ψηφιακό δήμο μεταφράζει την δημοτική εφημερίδα και τις συζητήσεις στα καφενεία. Δείτε στην παρακάτω ιστοσελίδα ολόκληρο το πρόγραμμα και θα καταλάβετε αμέσως τι εννοούμε για ψηφιακό και όχι μόνο αναλφαβητισμό της Δημοτικής Αρχής της Επανομής αλλά και το πως ο Συνδυασμός μας οραματίζεται τον ψηφιακό Δήμο Επανομής. http://www.psifiakosdimos.gr/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

exete meinei poli pisw epanomites
enas zmpatianos poy sas agapa